Post by suncdenorrosnbrux on Feb 16, 2022 21:55:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки на проблеми с кодове ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
Наистина забавна игра. Въпреки това загубих целия си напредък, когато преминах от iPhone към android, тъй като те не могат да прехвърлят напредъка ви в играта
Имайки проблеми с манеджърите, има време, за да бъдат готови, пише ефект при следната смяна, трябва да ги сложа на валовете и да рестартирам играта си
Солаол
Бял бял
Доста добре всичко, което правите, е просто да докоснете, да купите мениджъри и да изчакате и да купите още неща и да посетите различни мини. Мисля, че трябва да добавят още готини неща към играта. Но както казах доста добре.
твърде много зависи от покупката с реални пари, за да продължим напред. освен това сега има твърде много реклами за това. беше доста забавно, но сега е само там да харчите пари за напредък, който е много надценен.
спря.не се отваря
Глупаво
Рекламите са ужасяващи, но иначе убиват времето
Това е толкова хубава игра, аз обичам да я играя, но тя виси много между играта. Надявам се, че скоро ще решите този проблем.
Не му дадох 5 звезди, защото не изисква покупки, за да стигнете до някъде, но те го ускоряват малко. И аз предпочитам игри, които не се нуждаят от покупки, за да получа растеж на играта. Ще напредва без тях, но е по-бързо с покупките в игри.
Adventure Escape: Asylum სათავგადასავლო vbv
Много забавна игра.
Idle miner е страхотно приложение! Отваряте мини и ги престижете, за да получите повече доходи! И когато не сте наоколо, за да играете, автоматично мини и когато се върнете, можете да получите цялата печалба и да я умножите по 2, като гледате реклама. Можете също да отидете на експедиция и да получите предмети. Това приложение също има мини за събития, които ви дават награди за достигане до определен момент. Приложението също се актуализира за всички празници и има нова тема. Сезонът на събитията (получавате точки, като постигате в мини за събития) и получавате повече награди
Добре
Играта е супер но все ми почва на ново
Готина е зарибява
Забавната игра не мога да разбера, което не и да постигне
Дави еба майкави и да го туря на тия коитоса го направли
Трябваше да преразгледам телефона и не ми върна всичко от преди в google play. Трябваше да започне всичко отначало. Бях направил много по събития и отключване на мини
Това е добра игра, но има толкова много реклами и аз оценявам това само за 200 суперкласа
Има проблем с бъг, който трябва да бъде отстранен. Не ми позволява да се прехвърля на друго място. Играта ще бъде по-добра от 2 звезди, ако можете да решите този проблем.
Die spil е толкова schaise
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash સિમ્યુલેશન nvo
Подобно на играта, много забавно за убиване на време. Бих искал да видя как дърветата за изследване на огъня, леда и зората напредват или да имам нещо, където мога да ги преобразувам в други. Имам толкова много подредени и няма за какво да ги използвам. Друго че няма оплаквания.
Добре, супер
Добавете магазин, който освежава бустери ежедневно
Най-добрата игра
Реклами, рекламни реклами и какво по-лошо от рекламите? Реклами, които ви заключват, но не се играят, така че разработчиците получават своята част от тортата, но вие получавате skank. Освен това се срива твърде често, опитва се да сготви телефона ви и се плаща за игра (ако искате да завършите състезание). Ако не ми плащаха да играя този боклук, щях да го изтрия отдавна, ролка на края на договора.... бързо, моля!
Вече не мога да играя тази игра, защото сега съм на DST, а играта явно не е? Получавам грешка "несъответствие във времето", въпреки че времето на моето устройство е 100% правилно.
Толкова е релаксираща и играта не е трудна за начинаещи като мен, просто ме кара да искам да играя все повече и повече, честно казано най-успокояващата игра, която някога съм изтеглял.
Добре. Но грешни реклами. Една реклама за зомбита замръзва всеки път. А някои реклами изискват 4 докосвания, за да преминат. Вероятно ще прекарате повече време в реклами и рестартиране, отколкото в игра. Има нужда от малко работа.
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash ব্যাজ ehjk
Невероятно и много забавно. Препоръчвам го на всички!!
Страхотна игра.
Актуализацията счупи играта, срива при опит за събиране на награди, няма да зареди рекламата. #Bricked. Нулиране на рекламния идентификатор, както е предложено, все още се срива. 1 година по-късно рекламите все още не се зареждат, въпреки че имам чисто ново устройство. Така че не мога да получа тласък за мини или да събера безплатните артикули в магазина. Това е същото за WiFi, 4G и 5G, не е устройството, тъй като току-що преминах към S21 Ultra и проблемът е същият. Да не можеш да гледаш реклама е добре, да не получаваш артикулите не е.
Игра за боклук
обичам тази игра
Инсталирайте тази игра точно сега
Idle Miner Tycoon Simulazione pdjs
放置採掘王国 (Idle Miner) シミュレーション oxl
Най-накрая получих имейл обратно от човек ... но те не успяха да ми помогнат с проблема ми на телефона ми. И така, защо надграждането до 3 звезди? Успях да изтегля играта на моя компютър и тя работи от няколко часа. Да видим дали ще продължи да работи. О, и за първи път от 3 години мога да вляза във FB, а не само в Google Play.
Много зарибяваща игричка
Забавно