Post by suncdenorrosnbrux on Feb 16, 2022 21:58:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب منابع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
خیلی بده 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
بازی خیلی به دردنخور است آخه صدای بازی باید اینجوری باشه یک ستاره هم زیادشه
من بازی را خیلی دوست دارم! لطفاً بازیهای بیشتری مانند این بازی بسازید. اما یک ساعت وقت بگذارید
راهی برای تبلیغات زیاد
خیلی زیاد اضافه می کند که لذت بازی را از بین می برد
این یک بازی بسیار عالی و سرگرم کننده است!
این بازی از نظر من بچه نُنُر باید بازی کنن و اینا ای که دلشون خون میخواد بخوره گوزم تو این بازی چیه الهی سازندش بمیره من الان یک ستاره دادم چون خواستم نظرمو دربارش بگم این بازی چندش نجسه سازندش بیاد گوزمو بخوره💩💩💩🤢🤢 🤮🤮
Role-playing بازی ها (iOS و Android) برای PC - December, 2021 ... Foot Clinic - ASMR Feet Care. Crazy Labs ... Baby Dress Up & Care Games. ARPAplus.
Foot Clinic - ASMR Feet Care משחק תפקידים ayrf
این تبلیغات خیلی زیاد است و وقتی یک هدیه یا جایزه می آید می گوید بعد از تماشای کمریکا روی تبلیغات کلیک کنید، هنوز جایزه یا هدیه را دریافت نکرده اید. خیلی خسته کننده دارم حذفش میکنم
تبلیغات بسیار زیاد در ابتدای هر دور یک تبلیغ وجود دارد. زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات کردم و سپس خود بازی را انجام دادم.
诛仙-中国第一仙侠手游 روی کامپیوتر ویندوز - APK on Windows
فقط جوش ترکوندن عالیه😁
من واقعا بازی را دوست دارم، با این حال تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد. مسیر!!!!
بازی خیلی بدی است. یک ستاره هم زیاده
تبلیغات بسیار زیاد است، بعلاوه هرازگاهی من را بیرون میکشد!
تبلیغات خیلی زیاد
بازی خیلی خیلی بد است
Foot Clinic - ASMR Feet Care کلینیکی است که در صورت تصادف پای شما را مدیریت می کند.
زود تکراری میشه
خیلی بازی گویی💩💩💩💩💩🤢🤢🤮🤮🤮🤢🤢🤮🤮
Foot Clinic - ASMR Feet Care Ролевые tda
Royal Match புதிர் cov
من این بازی را دوست دارم دوستت دارم
این بازی خیلی منزجر کننده است! بعد از هر ابزار یک افزودنی وجود دارد. به نوعی آرامش بخش است، اما من نمی توانم بخشی را که باید رنگ زرد را بیرون بیاورید، انتخاب کنم! خیلی بد است! در قسمتی که موهای پا را می تراشید، من واقعاً باید ماشین اصلاح را به آرامی حرکت دهم! باید تأخیر، اضافهها را برطرف کنید و باید آن را کمتر نفرتانگیز کنید! یا من می خواهم این برنامه را حذف نصب کنم!
تبلیغات بسیار زیاد است، لطفاً می توانید آن را کاهش دهید
خیلی خوب است و به من کمک می کند در مورد چیزهایی که ممکن است برای پایم اتفاق بیفتد فکر کنم و بنابراین می توانم کارهایی را که برای من اتفاق افتاده انجام دهم به دکتر بروم و بدانم که آنها قرار است چه کاری انجام دهند چگونه این کار را انجام دهند. و این واقعاً سرگرم کننده است زیرا مثل اینکه هرگز نمی دانید چه اتفاقی برای پای شما می افتد و بله
من به سختی فرصتی برای دیدن این بازی داشته ام، زیرا تمام آنچه که من دیده ام، تبلیغات غیر خدایی شماست. به نظر می رسد ممکن است لذت بخش باشد. چه کسی می داند؟
متن : Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube
من بازی را دوست دارم اما تبلیغات زیادی وجود دارد
اه اه چندش حالت بهم میخپره
تقثطالباتر کدلررتل دلسصش گعزقطیققز
راه به تبلیغات بسیاری برای یک بازی که فقط خوب است.
تکک
Drawing Games 3D has the best drawing games on iOS all rolled into one and made even better. ... Foot Clinic - ASMR Feet Care. Free. Imposter Killer. Free.
زیاد دوست ندارم ولی تو هم بخیر
گیم پلی خوب، تماشای تبلیغات به شدت تشویق می شود، اگرچه گاهی اوقات تبلیغات در حین "کار کردن" ظاهر می شوند
بازی Foot Clinic - ASMR Feet Care - دانلود | کافه بازار
تبلیغات پس از هر تعمیر روی پای مشتری دیوانه کننده است. آن را درست کنید و سپس رتبه ستاره را افزایش خواهم داد.
حالم داره به هم میخوره الان بالا میارم🤮🤮 اه خدا شاهد این چه بازیایی حال آدم رو به هم می زنه سازنده لطفا بازی حال به هم زن درست نکن خودت میدونی حال به هم زنه بچه ها اگه می خواین حالتون بد نشه اصلا این بازی. رو نصب نکنید ولی سازنده ی محترم یکمی زحمت کشیده😁😊👻
اوکی بازی تبلیغات بسیار زیاد لذت را از آن گرفت. ابزارها عقب مانده اند و استفاده از آنها سخت است. بی علاقه شد
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rol Oyunu ebsh
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😝😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😝😭😫😭😭😭😝😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😤😤😤😤😤😤
تبلیغات خیلی زیاد و نفرت انگیز. من از روی کنجکاوی چند سطح بازی کردم و تقریباً دهانم را گرفتم.
جالب است و من دوست دارم هر روز واقعاً سرگرم کننده باشد من آن را بازی می کنم بسیار دوست دارم پس اکنون آن را دانلود کنید بسیار خوب فقط این همه ستاره است
راهی برای تبلیغات زیاد بازی کردن کافی نیست
سلام من ماهان مهدیانیم این بازی عالی
واقعا واقعا سرگرم کننده است!!! من این بازی را خیلی دوست دارم و دوست دارم
خیلی خوب است و ابزارهای جدیدی در راه است. خسته کننده نیست . امتحانش کن
از جذابیت بینظیر این بازی لذت میبرید، اما به طور جدی حتی 3 ثانیه بین اضافهها و تعداد زیادی 30 ثانیه طول نمیکشد. بازی را دوست دارم، اما کسی در تلاش است تا ثروتمند شود.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Igranje uloga jfe