Post by suncdenorrosnbrux on Feb 16, 2022 21:40:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Naloge se ne pojavljajo več v oknu lahko igram igro, vendar ne morem nadaljevati s prejetimi nalogami, posodobitev se je lahko zdaj predvajala enaka težava.
To je lepa igra, toda zvezde, ki jih zahtevajo namestitev projekta, je preveč, zmanjšajte ga na 1
Hustle Castle: Medieval games Role Playing ybp
Zabavno je in do zdaj nisem doživel nobenih težav ali izgubljanja preizkušenj ali življenj in opravil sem že več kot 90 stopenj. Da, ima dodatke, vendar ne daljših nadležnih. Igra je preprosta in enostavna.
Igra je v redu, vendar je preveč oglasov.
Celotna platforma je bila dokončana v 2 tednih, še veliko je za postoriti, vendar menda še niso dokončali dizajna, tako da sem končal, dokler ne dokončajo produkcije igre
Navdušujoča igra na začetku. Igranje je postalo nepredvidljivo po stopnji 1000 z upočasnitvijo, zapiranjem in vlečenjem. Sinhronizacije med slikami in nalogami ni bilo več. Igralec bi osvojil raven in igra bi se ugasnila, kar bi povzročilo začetek te ravni znova. Preveč frustracij in razburjenja.
Prosimo, posodobite svojo igro, ne deluje.. nivo 2000 puls
Ta igra mi je zelo všeč, saj je sproščujoča in to hišo naredim kot svojo sanjsko hišo.... Preprosto jo rad igram
Ko gre za oblikovanje, je precej lepo, vendar ne vsebuje zgodbe. Kot da se samo igraš in potem oblikuješ. Sem velik oboževalec iger, kot je 3 match with home design, na primer homescape. Druge igre nisem odstranil, ker me je zgodba navdušila, čeprav postaja težka. V tej igri je morda enostavno, vendar se boste preprosto dolgočasili, ker je vse, kar počnete, le igrati in oblikovati. Bilo bi zabavno, če bi imel zaplet. Nazadnje, med igranjem se aplikacija nenehno zruši.
Zelo lepa igra ....... Zelo mi je všeč, če vam je dolgčas, lahko igrate to igro in polepšajte svoj prosti čas.
Všeč mi je ta igra, saj me pomirja. Celo moja hči ga ima tako rada
Sem na nivoju 1885, a nič za okrasitev. Prosimo, posodobite
Samo kopija butlerjeve. Različna grafika ista igra.
Jaz sem na stopnji 396 in vedno to počnem do 3 je tako razdražljivo. Razvijalec bi bil hvaležen, če bi ga lahko zmanjšali z 1 ali 2. V nasprotnem primeru bi igro odstranili. Upam na vaš odgovor kmalu.
Fantastična in neverjetna ter popolna igra 👍👍👍
Ne bom rekel, da je igra lepa, je pa zabavna igra
Igra je super, kje pa je moja naloga v ikoni opravila? Ta igra vam čez nekaj časa ne dovoli napredovanja, saj vam ne omogoča, da dokončate opravilo iz opravilne škatle in opravite nakupe. Morda bom moral izbrisati. Ampak nočem, da ti ne pustijo izbire, po določeni točki ni več kam iti 🙄🙄😟😟😧🤔🤔🤔☹️
Super zabavna igra, vendar je udarna v srednji igri
Zasvoji, vendar je veliko oglasov.
Obožujem igro in je dobra igra, tako zabavna
Je zelo zanimiva igra, vendar me moti še več ...
Lepa igra in grafika, vendar dobite samo eno zvezdico na igro in ko greste na stopnjo 100 plus 3 igre samo, da dobite en predmet.. Vsekakor dobra igra, vendar so nagrade izguba časa za ubijanje igre
Vleče se ustavi in nenehno začne sam od sebe! Zelo razočaran!!
Dajem pet zabavnih lahkih dveh igraj ne dveh težkih
Dobra igra, ena stvar, ki sem jo opazil, ko smo prečkali raven 1000, je igra začela zamujati. Prosim, dajte mi rešitev tega problema.
Ta igra je všeč candy crush in ob stopnicah mi je všeč ta igra
Igra se kar naprej zapira sama od sebe
Z veseljem igram igro, čeprav ni več nalog. Ali obstaja razlog za to? Začel sem nov dan, pa se nič ne zgodi. Prav tako se pojavlja preveč oglasov. Lepo bi bilo, če bi obstajal način za pomoč pri morebitnih težavah. Obisk spletne strani res ne pomaga.
Lepa igra, vendar odprite novo nalogo.
Raven je enostavna, vendar samo ena zvezdica za vsako raven ni pošteno, zdi se dolgočasno. Dajte začetke glede na premike levo....
To je zelo enostavna in neverjetna igra
Zelo zabavna igra. Na začetku ni veliko oglasov, med nadaljevanjem igranja pa se prikaže več oglasov. Spet sem hakiran. Še vedno je zabavno igrati. Hvala.
V tem trenutku je v redu igra. Želim si le, da bi se lahko prijavil na kakšen drug način, razen na Facebook, ki ga nimam ali želim.
Sredi igre ga zapre in morate začeti znova
Candy Manor - Home Design عمومی mhc
Tako sem jezen, da če bi vedel, da se ta aplikacija tako hitro ustavi, je ne bi nikoli prenesla. Kakšna izguba mojih podatkov, časa in truda! Zberite svoje ljudi in če ne morejo narediti aplikacije, ki je vredna truda, je ne izdajajte! Popolnoma zgrožen!!
SAT 25.9.21 Dobil sem igro prej, zelo podobno Homescapes, veliko bolj pošteno in gladko igranje, kaj lahko storim, da dobim orožje, ki sem ga osvojil, saj ni na plošči. Preberite, ali ljudje plačujejo za stvari + jih ne dobijo, če je tako, bom izbrisal. Prostore napolnjuje s preveč, izgleda neokusno izbrisano. Tvegali, da bi ga dobili PET 29.10.21
Candy Manor - Hauptdesign Gelegenheitsspiele cjn
Precej zabavno je, vendar na nekaj mestih nekako zamrzne in ima veliko oglasov
To so zabavne in sproščujoče dobre igre
Všeč mi je igra, vendar ne morem uporabiti nobenih zvezdic, samo pravi nov dan. To je minil teden dni in še vedno nič
Pravkar začel igrati. Potreben je dan ali dva.
Candy Manor - Home Design कैज़ुअल गेम mjoa
Igra mi je bila všeč, a ko sem dosegel raven 2097, nimam več nalog. Se sprašujete, ali je konec igre??
Všeč mi je, vendar je ena stvar, čeprav je preveč oglasov
Dvakrat sem poskusil igrati igro Ko pridem do dela, kjer lahko izberem bar. Delam in ne deluje. Izgine. Nazaj na način, kako izgleda, preden sem se odločil. Za vedno bom nehal igrati.
Všeč mi je, nobena od običajnih pasti.