Post by suncdenorrosnbrux on Feb 16, 2022 21:49:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda napaka denar ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Zgodba in grafika sta odlična, a IMHO igre ni mogoče rešiti brez uporabe vseh namigov. Prav tako je veliko "tekanja sem ter tja", kar se mi je zdelo dolgočasno in ponavljajoče. Bi pa poskusil katero koli nadaljevanje.
Kontrole so bile nekoliko težavne, saj je bilo treba iti naprej in nazaj med zasloni, samo da bi šli na drugo mesto. Ampak na splošno je bilo ODLIČNO. Umetnost je bila čudovita, ambient odličen, težavnostna stopnja pa ravno pravšnja. Namigi te nekako spodbudijo, da rečeš "zakaj nisem pomislil na to?". K temu dodajte še dejstvo, da je popolnoma brezplačna za igranje in nima oglasov in je samo 👌. Želim si, da bi bilo več, a to je že več kot dovolj!
Ta igra je bila zelo zabavna. Tudi zgodba je bila zanimiva. Bilo je nekaj točk, na katerih sem se zataknil, ne bom lagal, in cenim, da obstajajo namigi, ki se odklenejo, ko greste. Ni mi bilo treba iskati nobenih vadnic za majhno stvar, pri kateri sem se zataknil Zadnja stvar, ki jo bom rekel, je, da mi je všeč, kako je bila igra narejena tako, da je napol v duhovnem svetu in napol v človeškem svetu; ni bilo preveč samo enega ali drugega. Bilo je dobro uravnoteženo. To igro bom priporočal ljudem
Ni uporabniku prijazen
Brez hitrega potovanja, ko so uganke in namigi daleč narazen, in brez dialoga, ki ga je mogoče preskočiti, je ta kratka dobra igra utrujajoča.
Igra me kar naprej vrže iz načina igranja. Igro je treba znova zagnati. Zelo frustrirajoče
Igra se nenadoma zruši, medtem ko igram na svojem Motorola Moto G5 Android 7.0. Prosimo, popravite to napako.
The Frostrune Eventyr qdl
všeč mi je
The Frostrune ผจญภัย fcgo
prenesem igro, vendar zamrzne, ko poskušam odpreti. Prosimo, popravite bi živeli, da poskusite igro.
Preneseno 3-krat. Zamrzne ob prvi sliki
Dobra igra, vendar se zelo pogosto zruši, upam, da bo to kmalu popravljeno
Igranje je enostavno in grafika je čudovita. Vendar se kar naprej zruši. Uporabljam Moto G5+ in igra ne ostane odprta več kot 20 sekund naenkrat. Prosim, popravite to in potem bom izboljšal oceno.
Zruši se vsakih nekaj minut, zaradi česar je neplačljiv. Škoda.
Vodič za FFXIV Titania EX: kako osvojiti preizkus FF14 ...
Res sem se veselil te igre, potem ko sem prebral fantastične ocene, vendar je na žalost ne morem igrati! Še naprej se zruši in se popolnoma zapre po približno 30 sekundah igranja. Rad bi, da se to popravi, da lahko igram igro in upam, da to oceno spremenim na 5 zvezdic!
V svoji različici za Android je The Last Express popolnoma zvest klasični računalniški igri iz leta 1997. ... The Frostrune. Frostrune. The Frostrune.
The Frostrune Petualangan pgw
Veliko visi in se samo zruši, prosim popravite
Zakaj bi igra zahtevala uporabo datotek in lokacije mojega telefona. In če pritisnem NE, se sploh ne začne...
ne deluje, takoj ko zavrnete dostop do fotografij, kamere ali videoposnetkov, se ne naloži.
Nenehno se zruši v Moto Z Play, ne morem mimo prvih nekaj ugank
Zdi se, da meni, da je primerno zahtevati dovoljenje za shranjevanje in lokacijo.
Odstranjeno, ker se igra ne bo predvajala, razen če sprejmem dovoljenja za pridobitev mojih predstavnostnih datotek. Ni vam treba imeti teh podatkov. Za to igro bi raje plačal, da bi zaobšel te zahteve.
Car Stunts - Racing Car Games Juegos de rol sksa
Pravkar sem dokončal vašo igro in všeč mi je bila. Umetniška dela in zgodovinska natančnost sta bili osupljivi. Tudi glasba je jemala dih in mi je omogočila, da sem se popolnoma poglobil v igro. Uganke so bile dovolj zahtevne, da so zahtevale mojo vso pozornost, vendar niso bile tako težke, da bi bil igralec razočaran. Na splošno je to fantastična igra in priporočam jo vsem, ki uživajo v avanturah s pokaži in klikni. Odlično delo fantje, veselim se nadaljevanja, ki so ga na koncu dražili.
Lepa grafika. Lepa glasba. Obožujem igre escape puzzle in verjetno sem jih preizkusil vse, a nekako nisem mogel zaostajati za njihovim igranjem. Običajno, če se zataknem, uporabim namig ali poiščem navodila in nadaljujem. Ta igra nikoli ni povzročila te radovednosti in zanimanja. Sploh me ne zanima, da bi jo dokončal, samo odstranil bom.
The Frostrune சாகசம் bav
Razvijalci so v tej igri odlično opravili delo. Všeč mi je bil vsak del zgodbe. Lokacije so videti tako dobre in zvočni učinki so res strašljivi. Uganke je težko rešiti. Zgodba je kratka, a epska. Še enkrat kapo dol razvijalcem, ki si želijo več takšnih iger.
Kot so rekli mnogi drugi, ta igra zahteva dostop do datotek vaše naprave, fotografij in drugih medijev, vendar vam ne daje možnosti, da ga zavrnete. Igre sploh nisem mogel igrati, čeprav je videti res zabavno.
Hotel sem ga preizkusiti. Žal se zdi, da ne deluje. Za vedno visi na nalagalnem zaslonu. (da. zavrnil sem dostop do fotografij/datotek v svoji napravi).
To je super za brezplačno igro, ampak tudi meni ni bila dobra.
Ta igra mi je popolnoma všeč. Vendar pa še naprej visi in samodejno preneha. Ko ga znova zaženem iz možnosti nadaljevanja, se izklopi, ko zaženem nov, se ustavi. Zdaj sem na točki ponovne namestitve te igre. Upam, da to deluje. Če umre, se bom vrnil in aplikacijo ocenil višje. Všeč mi je zgodba in način interakcije z njo.
Zelo nestabilen in se ves čas zruši. Po 100 ponovnih zagonih igre, ki je bila pravkar odstranjena, je nima smisla igrati, če traja le 30 sekund naenkrat
Rad bi igral igro. 4 zasloni, ki jih lahko igram, so videti super, vendar se aplikacija nenehno zruši in moram znova zagnati.
To igro želim TAKO vzljubiti, vendar se zruši približno vsaki dve minuti. ne pretiravam. Vsaka druga stvar v zvezi s tem je popolna. Enostavno ne morem igrati dovolj dolgo. 😓
Odlična igra. Še nikoli nisem igral pustolovske igre. Uganke so bile zahtevne, toda z namigi, ki smo jih ponudili, zmoremo. Vizualni elementi so bili fantastični, zvočna zasnova dobra, glasovna igra zanimiva. Skratka zabavna zgodba! Če želite, lahko igrate brez namigov, da bi bilo težje, ali z namigi, da bo zelo enostavno. Namigi so modularni, da ne pokvarijo preveč zgodbe, zato se jih ne bojte uporabiti.
se zruši vsakič, ko odprem. prosim naredi potrebno
Kot so opazili mnogi drugi, ta igra zahteva popoln dostop do vaših fotografij in lokacije in se ne bo izvajala, če zavrnete dostop. Ni možnega legitimnega razloga, da bi aplikacija potrebovala to raven dostopa. Vse pritožbe sem pregledal in razvijalci se niso odzvali niti enkrat. Res zelo, zelo senčno.
... Things FoxTail Fracter Fran Bow Franz Kafka Frasse Freddi Fish Frog Detektiv Frostrune, ... To je pustolovska igra, ki zahteva, da iščete, izbirate,
Bilo je v redu
Želi dostop do mojih predstavnostnih datotek in fotografij, toda zakaj? Odklonil sem, a zdaj ne morem odigrati nobene izgube, razen zapravljenega časa.
Dražeče kontrole in igranje – izbrisali so ga po dvakratnem poskusu igranja. Grafika je bila pa dobra.